Надрукувати

Крайчук Олександр Васильович кандидат фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри математики з методикою викладання.

Закінчив у 1980 році фізико-математичний факультет Рівненського державного педагогічного інституту за спеціальністю «Математика», одержав кваліфікацію вчителя математики. Після закінчення інституту працював вчителем математики і фізики у Тур’янській восьмирічній та Городокській середній школах Рівненської області.

З січня 1986 року працює у Рівненському державному гуманітарному університеті. Без відриву від виробництва навчався у аспірантурі Київського державного педагогічного інституту і в 1987 році успішно захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності 01.01.06 – математична логіка, алгебра і теорія чисел. Закінчив також Рівненський інститут ВНЗ «Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Економіка підприємств».

Викладає дисципліни: «Елементарна математика», «Математика», «Вища математика», «Математичні методи в менеджменті та маркетингу». Автор понад 100 наукових та навчально-методичних робіт.