Надрукувати

Рівненський державний гуманітарний університет та Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області 29 травня 2019 року підписали Меморандум про співробітництво. Платформою для співпраці є Освітньо-ресурсний центр кафедри педагогіки початкової освіти РДГУ.

Ректор Рівненського державного гуманітарного університету професор Руслан Постоловський та начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук підписали документ про подальшу співпрацю в освітній сфері. Метою цього Меморандуму є співпраця та обмін інформацією і досвідом, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері освіти, захисту прав та свобод людини і громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди, дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

Нагадаємо, що викладачі кафедри педагогіки початкової освіти спільно з представниками управління юстиції неодноразово проводили заходи у формі відкритого діалогу, тренінгів для студентів РДГУ.

Дякуємо Головному територіальному управлінню юстиції у Рівненській області за відкритість і готовність до співпраці! Сподіваємося на спільні зустрічі, семінари, конференції, створення майданчиків для професійного спілкування, роботи науковців, практиків та студентів.