Надрукувати
Шановні добродії!
Громадська організація «Громадські ініціативи охорони здоров’я «Здорове людство» засвідчує Вам свою повагу та звертається із пропозицією підтримати нашу ініціативу в галузі охорони здоров’я – Всеукраїнський соціально-освітній волонтерський проект «Здоров’я. Вибір кожного» з профілактики ВІЛ/СНІДу та онкологічних захворювань серед підлітків і молоді.
Мета проекту: профілактика інфекцій, зокрема, ВІЛ, та запобігання виникненню нових випадків важких захворювань, що ставлять під загрозу життя людини (рак). Проект «Здоров’я. Вибір кожного» реалізується у форматі лекцій-бесід із використанням мультимедійного контенту у школах та закладах професійно-технічної освіти за погодженням із Міністерством освіти і науки України.
Запрошуємо студентів Вашого вищого навчального закладу до участі в проекті «Здоров’я. Вибір кожного» у 2019-20 навчальному році в якості лекторів-волонтерів у містах розташування навчальних закладів. Проект, розпочатий у 2016 році в Києві, з 2017 року втілюється також за межами столиці.
Лекторам-волонтерам, що вони проводять лекції в рамках проекту, надається методична та інформаційна підтримка. Всі матеріали лекцій (тексти та наочність), що вони надаються лекторам для проведення заходів у рамках проекту, попередньо  узгоджуються з медичними фахівцями та освітянами. Вирішення організаційних питань із управліннями освіти, школами та закладами професійно-технічної освіти здійснює ініціатор проекту. Найактивніші лектори отримують сертифікат учасника проекту...
Участь студентів у проекті в якості лекторів-волонтерів – це можливість  для студентської  молоді взяти участь у позитивних перетвореннях у державі, здобути або покращити навички публічних виступів, отримати важливі знання для збереження власного здоров’я та здоров’я рідних і близьких. Презентація слухачам лекцій проекту може відбуватися у рамках проходження педагогічної практики.
Інформування підлітків і молоді про реальні загрози важких захворювань (рак, ВІЛ/СНІД), які можуть стати наслідком недбалого ставлення до свого здоров’я, в комплексі з викладенням правил безпечної поведінки, сприятиме зниженню захворюваності серед молоді.
З повагою,
Вікторія Щур
Президент ГО «ГІОЗ «Здорове людство».
Лист_101426_EDU_ ГО Здорове людство