Надрукувати

24 жовтня відбувся щорічний регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб із обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» на базі Рівненського регіонального центру  з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Учасники демонстрували творчість у вокальному та хореографічному жанрах, театральному, образотворчому та декоративно-прикладному мистецтвах, інструментальному виконанні, авторській поезії. Вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва показали свою творчість на виставці робіт.

В номінації "АВТОРСЬКА ПОЕЗІЯ" студент з інвалідністю третього курсу нашого Рівненського державного гуманітарного університету психолого-природничого факультету Дмитро Мурдза виборов почесне перше місце та отримав шанс взяти участь у заключному гала концерті у рамках фестивалю"БАРВИ ЖИТТЯ", який відбудеться в грудні цього ж року у місті Київ.

Вітаємо Дмитра, пишаємось, що саме в нашому університеті є такі СТУДЕНТИ, бажаємо невичерпної наснаги надалі творити та радувати своїм багатогранним талантом всіх нас, здоров’я, удачі, здійснення всіх задумів та мрій.