Надрукувати

30 квітня 2020 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулося он-лайн засідання спеціалізованої вченої ради Д 47.053.01 під головуванням доктора педагогічних наук, професора, проректора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Пелеха Юрія Володимировича. Були присутні члени спеціалізованої вченої ради нашого університету та колеги з Києва (проф. Марусинець М.М.), Хмельницького (проф. Ящук І.П.), Тернополя (проф. Горбатюк Р.М.), Львова (проф. Мединський С.В.), Івано-Франківська (проф. Потапчук Т.В.).

Розглянуто питання:

  1. Про організацію роботи спецради в умовах карантинних заходів з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19.
  2. Про прийняття до захисту та призначення офіційних опонентів дисертаційного дослідження Дембіцької Софії Віталіївни «Теорія і практика підготовки майбутніх фахівців механічної інженерії до працеохоронної професійної діяльності», поданого на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти (робота виконана у Вінницькому національному технічному університеті). Науковий керівник: д. пед. н., проф. Кобилянський О. В., професор кафедри безпеки життєдіяльності та педагогіки безпеки Вінницького національного технічного університету.

Прийнято рішення:                               

  1. Звернутися до МОН України з клопотанням продовжити дію Спеціалізованої вченої ради у зв’язку з неможливістю проводити захисти здобувачів в умовах карантину.
  2. Прийняти до захисту дисертаційне дослідження Дембіцької Софії Віталіївни «Теорія і практика підготовки майбутніх фахівців механічної інженерії до працеохоронної професійної діяльності», поданого на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти та призначити офіційних опонентів.
  3. Провести семінар для членів Спеціалізованої вченої ради з питань подачі наукових статей до міжнародних наукометричних бази Scopus та Web of Science.