Надрукувати
  1. Освітній процес для здобувачів освітнього ступеня бакалавра другого, третього, четвертого курсів та здобувачів освітнього ступеня магістра другого курсу розпочинається з 1 вересня 2020 року.
  2. Освітній процес для здобувачів освітніх ступенів бакалавра і магістра першого курсу розпочинається з 15 вересня 2020 року.
  3. Освітній процес для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання організовується у дві зміни з санітарною перервою між ними:

І зміна – факультети математики та інформатики, фізико-технологічний, педагогічний, художньо-педагогічний, ДКМ, інститут мистецтв;

ІІ зміна – факультети української філології, іноземної філології, історії політології та міжнародних відносин, психолого-природничий.

  1. Аудиторні заняття для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання проводяться згідно графіку дзвінків:

І зміна

ІІ зміна

  1. Лекційні заняття для здобувачів освітнього ступеня бакалавра першого курсу проводяться у визначених аудиторіях навчальних корпусів, для всіх інших здобувачів вищої освіти – дистанційно.
  2. Практичні та лабораторні заняття для всіх здобувачів вищої освіти проводяться у визначених аудиторіях навчальних корпусів.

Ректорат РДГУ