Надрукувати

У вівторок, 15 грудня 2020 р. у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу РДГУ було завершено чергову благодійну акцію для вихованців Рівненського реабілітаційного центру, ініційовану Волонтерським центром «Від серця до серця».

Вихователь Наталія Олександрівна поділилася з волонтерами мріями і бажаннями діток, з якими вони спільно написали лист Святому Миколаю. І лише після цього на кошти, зібрані викладачами і студентами педагогічного факультету РДГУ, були закуплені іграшки, канцелярські товари та солодощі – саме ті, які дітки просили у своїх листах до святого Миколая. Так майже кожна мрія, записана в листах, отримала реалізацію. Звичайно, окрім тих, де дітки просили «маму Юлю», «щоб мене забрали додому», «снігу» ...

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до акції!

Окрема подяка Валентині Какаві, здобувачці освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 013 Початкова освіта, яка не лише взяла участь в організації доброї справи, а й разом з доцентами кафедри – керівниками Волонтерського Центру Н. М. Гриньковою й Ж. Г. Стельмашук безпосередньо передали дарунки дітям!

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до діяльності нашого Волонтерського Центру. Лише спільними зусиллями ми зможемо зігріти серця діток, подарувати радість і любов, яку вони так потребують!

Пам’ятаймо: чужих дітей не буває! Добро творити легко!