Надрукувати

28 січня 2021 р. відбулась профорієнтаційна Онлайн-зустріч науково-педагогічних працівників факультету документальних комунікацій, менеджменту, технологій і фізики з випускниками Дубенського фахового педагогічного коледжу. Змістовну інформацію про навчально-виховний процес на факультеті подала заступник декана канд. екон. наук, доц. Савченко О.Р.

Зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти та перспективами їх  професійної діяльності, студентів ознайомили:  зав. кафедри менеджменту канд. тех. наук, доц. Микитин Т.М.; заступник зав. кафедри документальних комунікацій та бібліотечної справи ст. викладач Костенко М.С., канд. іст. наук, доц. Щатрова М.Б. та канд. політ. наук, доц. Крет О.В., яка проінформувала про додаткові освітні послуги кафедри – сертифікатні програми; зав. кафедри фізики, астрономії та методики викладання, канд. фіз.-матем. наук, доц. Максимцев Ю.Р., канд. пед. наук, доц. кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Фещук Ю.В; викладач кафедри економіки та управління бізнесом Вальковець А.С. Заступник відповідального секретаря приймальної комісії канд. пед. наук, доц. Шалівська Ю.В. відповіла на питання студентів щодо особливостей вступу на скорочений термін здобуття вищої освіти у 2021 р., перелік сертифікатів ЗНО та орієнтовану вартість навчання. 

Зустріч була організована фахівцем з професійної орієнтації випускників коледжу Багнюк К.Р. та відповідальною за профорієнтаційну роботу в РДГУ доц.  Черніговець Т.І.