Надрукувати

Доктор історичних наук, професор кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва художньо-педагогічного факультету РДГУ Руслана Миколаївна Шеретюк стала переможницею щорічного Всеукраїнського «Конкурсу на найкращу монографію, навчальний посібник, підручник, художню літературу і наукові праці, які отримали визнання серед наукової та освітянської спільноти – 2020», що проводився Національною академією наук вищої освіти України.

За результатами цього конкурсу Р. М. Шеретюк здобула ІІ місце в номінації «Навчальні посібники» за навчально-методичну працю для студентів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» «Історія зарубіжного мистецтва: кросворди, таблиці, тести: практикум» (Рівне: РДГУ, 2019. 124 с.).

Навчальний посібник Р. М. Шеретюк містить близько 400 авторських практичних завдань, зокрема 50 таблиць, 60 кросвордів, 200 тестів, що представлені як у словесній, так і візуальній формах, а також низку інших вправ, виконання яких уможливлює ґрунтовніше засвоєння студентами навчального матеріалу.