Надрукувати

21 жовтня 2021 року на базі кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту РДГУ відбулося чергове засідання з питань академічної співпраці між кафедрою теорії і практики фізичної культури і спорту РДГУ та факультетом фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки!

У процесі засідання були обговорені тенденції підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (фізична культура), 017 Фізична культура і спорт та порушено питання щодо академічного обміну викладання ряду предметів викладачами кафедр РДГУ та Волинського національного університету. З 25 жовтня представники Волинського вишу розпочинають стажування у рівненських колег.

На фото: зав. кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту РДГУ, проф. Кіндрат Вадим; ст.в. цієї ж кафедри Кашуба Анатолій; декан факультету фізичної культури, спорту та здоров‘я ВНУ імені Лесі Українки, доц. Пантік Василь; зав. кафедри, професор Бєлікова Наталія; зав. кафедри, доцент Індика Світлана; доц. Томащук Олена, доц. Дем’янчук Олена.