Надрукувати

10 грудня 2021 року наукова бібліотека РДГУ  спільно з кафедрою вікової та педагогічної психології в онлайн форматі провела «День аспіранта», в якому взяли участь аспіранти, молоді науковці, викладачі.

Буравкова Л.М., головний бібліотекар, розказала про видавничу діяльність наукової бібліотеки та презентувала новий навчальний посібник «Науково-дослідницька діяльність студентів», авторами якого є Грипич С.Н. -  доцент, директор наукової бібліотеки РДГУ та Буравкова Л.М.

Марчук Н.В., головний бібліограф, ознайомила з міжнародними стилями оформлення списків літератури наукових праць.

Поліщук С.М., заступник директора наукової бібліотеки, розповіла про  роботу Інституційного репозитарію Рівненського державного гуманітарного університету.

Гаврилюк І.А., завідувачка сектору інформаційних технологій та підтримки автоматизованої комп’ютерної системи, продемонструвала технологію пошуку в Інституційному репозитарії. Учасники зустрічі були ознайомленні з наукометричними базами даних, до яких є доступ в науковій бібліотеці РДГУ.

Безлюдна В.І., кандидат педагогічних наук, професор, заступник завідувача кафедри вікової та педагогічної психології зазначила, що такі зустрічі є цікавими і корисними для розвитку взаємодії кафедри та наукової бібліотеки і висловила побажання про подальшу співпрацю.