Надрукувати

18 лютого 2022 року у дистанційному режимі Google Meet відбулася настановна конференція до проходження виробничої педагогічної практики студентів 2-го (2, 3 р. н.) та 4-ого курсів спеціальності 013 Початкова освіта педагогічного факультету.

Факультетський керівник виробничої педагогічної практики доц. Іванова Л. І. ознайомила майбутніх педагогів з програмою практики, її метою, завданнями, критеріями оцінювання, вимогами щодо оформлення звітної документації студентами, які проходитимуть практику у школах м. Рівного та закладах освіти за місцем проживання.

На конференції виступили з рекомендаціями та побажаннями успішної практики заступник декана педагогічного факультету доц. Гудовсек О. А., завідувач кафедри теорії і методик початкової освіти доц. Суржук Т. Б., методисти від кафедр: проф. Пасічник Я. А., доц. Кваснецька Н. В., доц. Костолович Т. В., Синьчук О. М., доц. Шурин О. І., доц. Назарець Л. М., ст. в. Хомич І. С., кожен з яких, наголошував на важливості цієї практики, можливостях інтегрувати знання з різних базових дисциплін у єдину систему професійних знань, умінь і навичок, творчо використовувати досвід кращих учителів шкіл, застосувати знання, отримані у процесі навчання в університеті.

Студенти у виступах акцентували увагу на тому, що ця практика для них є чудовою нагодою оволодівати професійними компетентностями у практичній роботі з дітьми та мірилом готовності до педагогічної діяльності.

Після конференції студенти надсилали емоційні відгуки:

- Дуже дякую за організовану конференцію!

- Конференція насичена й інформаційна. Такий заряд мотивації працювати в школі з’явився!

-Неймовірно приємно, вражаюча атмосфера конференції…

- Дякуємо нашим викладачам за глибоку віру в нас, у наші можливості успішного виховання й навчання кожної дитини! (Віта Українець, 2 курс).