Надрукувати

24 травня на засіданні наукової ради Рівненщини, зініційованою Рівненською обласною державною адміністрацією, представники закладів вищої освіти презентували ЗВО та умови вступу. У роботі ради брала участь велика кількість керівників загальноосвітніх навчальних закладів, коледжів закладів професійно-технічної освіти та голови територіальних громад області.

У роботі наукової ради взяв участь відповідальний секретар приймальної комісії РДГУ, доцент Василь Левчук, який на високо професійному, достойному рівні під час доповіді представив Рівненський державний гуманітарний університет на освітянській ниві Рівненщини та проанонсував особливості вступу у 2022 році, форми навчання, особливості спеціальностей, можливості міжнародного стажування і отримання подвійного диплому, умови навчання, можливостей творчого і фізичного розвитку під час навчання.

Уже з 1 червня на всіх сайтах закладів будуть оприлюднені особливості навчання та вступу. До слова, на Рівненщині 5388 учнів вже підтвердили бажання проходити національний мультипредметний тест в області. Окрім того, випускники також мають унікальну можливість скласти зазначене тестування за кордоном. Наразі триває ще процес підтвердження.

https://www.rv.gov.ua/news/na-rivnenshchini-obgovorili-vstupnu-kampaniyu-2022