Надрукувати

За ініціативи випускників та студентського активу педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету було організовано збір коштів для допомоги Рівненському корпусу Збройних сил України. До акції долучилися здобувачі вищої освіти, колективи деканату та кафедр педагогічного факультету. На зібрані кошти було закуплено два ноутбуки, два планшети та 13 павербанків.

Студентський актив педагогічного факультету продовжує збір коштів на підтримку Рівненського корпусу Збройних сил України.

Здобувачі вищої освіти та колектив педагогічного факультету щиро сподіваються, що наша маленька допомога надасть Вам сили й наснаги у боротьбі із рашистськими військами та прискорить нашу Перемогу!

Дорогі наші Захисники, Герої України! Низько вклоняємося Вам за мужність, відвагу, хоробрість і вірність нашій Батьківщині! Дякуємо Вам за спокійні ночі, за сонячні світанки, за мирні дні! Розуміємо, що наша допомога – це мізерна частка проти того, що Ви робите заради нашої Перемоги.

Ми щодня підносимо щирі молитви до Бога, до Пресвятої Богородиці за Вас, за Мир, за нашу Україну! Ангела охоронця кожному з Вас! Здоров'я, любові, добра, віри у Перемогу!  Тримайтеся!

Слава Україні! Слава ЗСУ! Все буде УКРАЇНА!