Надрукувати

Увага!!!

До відома вступників до магістратури!

МОН визначено строки реєстрації на проходження магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) для вступу до Університету для здобуття ОС магістра зі спеціальностей  051 Економіка, 052 Політологія, 053 Психологія, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії з 9:00 год 27 червня по 18:00 год 18 липня 2022 року включно.

Для здійснення реєстрації необхідно надіслати на електронну адресу відповідальної особи за реєстрацію вступників факультету (психолого-природничий факультет – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; факультет історії, політології та міжнародних відносин – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

скановані копії або фотокопії:

Не забудьте зазначити:

у темі листа – прізвище, ім’я, по батькові вступника;

у тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Університет зобовязується:

сформувати екзаменаційний лист учасника проходження магістерського тесту навчальної компетентності;

вносити виправлення у разі допущення помилок на підставі звернень учасників з допомогою електронного або мобільного зв’язку;

надіслати скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті учасника;

надіслати екзаменаційний лист з допомогою  поштового зв’язку (якщо про таку необхідність буде зазначено в заяві-анкеті).

Оформлений екзаменаційний листок необхідно отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

З програмою магістерського тесту навчальної компетентності, загальною характеристикою тесту, схемою нарахування балів можна ознайомитись за посиланням https://testportal.gov.ua/vstupni-do-magistratury/.

Якщо під час перевірки документів буде установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, представник приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) створюється інформаційна сторінка «КАБІНЕТ УЧАСНИКА ЄФВВ/ЄВІ (МТНК)», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Усі необхідні консультації щодо реєстрації можна отримати за телефонами:

098-475-67-22

0362-26-48-69

Роздрукувати заяву-анкету можна за посиланням https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2022/06/Zayava-anketa-MKT_MTNK.pdf