Надрукувати

10 липня 2022 року психолого-природничий факультет РДГУ у особі декана професора Павелківа Віталія Романовича, доцента Сторож Олени Василівни і наших випускниць бакалаврів - Аміни Черухи і Юлії Біль прийняли участь у всеукраїнському заході :

ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ / OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS

Загальна мета проєкту «Відкриті уроки футболу» — сприяти захисту дітей ВПО, дітей без супроводу, дітей-сиріт та інших незахищених дітей, які постраждали від війни та були вимушені переселитися на Західну Україну (на разі проєкт реалізуватиметься у 7 регіонах – Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій областях).

Нами було проведено: психологічні ігри, кризове консультування, емоційне розвантаження, арт-терапія з учасниками футбольних навчань, особливо з дітьми ВПО.

Вікова категорія дітей представлена у межах від 6 до 14 років. Майже всі діти-учасники даного заходу професійно займаються футболом і з великою мотивацією приймали участь у запропонованій психологічній підтримці і психологічному розвантаженні.

Особливо "на ура" приймалася, молодими спортсменами, психологічна бесіда і арт-терапія. 

Психологічна культура і допомога є важливою запорукою здорової нації і особливо здорових майбутніх спортсменів. Україна понад усе і молоді спортсмени - це сила, мужність і гордість України!

Психолого-природничий факультет РДГУ завжди стоїть на засадах психологічної, соціальної, екологічної і реабілітаційної підтримки сучасної молоді!!

Також важливо виразити велику подяку організаціям, які підтримали Чудовий і Сміливий захід - ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ -

Координаційний штаб УАФ

Українська асоціація футболу 

Рівненська обласна асоціація футболу 

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Виконавчого комітету Рівненської міської ради

Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу "Верес"

Футбольна академія "Лідер".

І велика подяка регіональним координаторам проекту від обласних асоціацій футболу Тарасу Кир'янчуку і Олегу Кучеру!