Надрукувати

15 вересня 2022 р. на факультеті історії, політології та міжнародних відносин  РДГУ відбулося знайомство зі студентами 1 курсу спеціальностей «Середня освіта. Історія», «Історія археологія», «Політологія» та «Міжнародні відносини».

У святковій, гостинній атмосфері деканат, завідувачі кафедр, куратори та  студактив привітали першокурсників зі вступом до університету. Зустріч розпочалася із знайомства студентів з університетом і факультетом, з їхньою історією, структурою, особливостями навчального процесу. Втім самим цікавим для вступників, звісно, були розповіді про життя факультету: виховне, спортивне, дозвілеве, усі ті сторони студентського буття, які скрашують освітній процес, наповнюють його радісними фарбами, допомагають розкривати юним історикам, археологам, політологам та міжнародникам усі їхні здібності.

Зустріч завершилася спільною фотосесією, після якої перший курс був запрошений до аудиторій, де розпочалася для них перша «пара» навчального процесу.

Зі стартом вас першокурсники! Нехай студентські роки на нашому факультеті нашого університету стануть найяскравішою сторінкою вашого освітнього, особистісного поступу і закладуть підвалини для успішної реалізації ваших талантів у майбутньому!

Слава Україні!

Героям слава!