Надрукувати

25 квітня 2023. у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулась зустріч з учнями 11 класів рівненських шкіл, які проходять профільне навчання у міжшкільному ресурсному центрі. Вона передбачала   ознайомлення з університетом, спеціальностями, освітніми програмами (за якими буде здійснюватись набір вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр») та особливостями вступної кампанії 2023 р.

В зустрічі взяли участь представники факультетів: документальних комунікацій, менеджменту, технологій і фізики (заст. декана доц. Савченко О.Р., проф. Дейнега І.О., доц. Машта Н.О., доц. Мислінчук В.О., доц. Пляшко О.С., доц. Симонович Н.В.); історії, політології та міжнародних відносин (доц. Крет О.В.); математики та інформатики: (доц. Мороз І.П.); педагогічного (доц. Синьчук О.М.); філологічного (доц. Ричагівська Ю.Є.); художньо-педагогічного (доц. Тюска В.Б.). 

Затишна локація – читальна зала наукової бібліотеки з виставкою наукових і навчально-методичних праць викладачів – випускників університету, представлені інформаційні матеріали щодо вступу на бакалаврат  від приймальної комісії та випускових кафедр з використанням інформаційних технологій сприяли інтерактивній комунікації учасників зустрічі з актуальних питань вступної кампанії та перспектив майбутньої професійної діяльності вступників.      

Зустріч була організована доц. Черніговець Т.І. (сектор профорієнтаційної роботи приймальної комісії), методистом з профорієнтаційної роботи Рівненського міжшкільного ресурсного центру Кирилюк Т.М. при активній участі декана факультету математики та інформатики доц. Максимцева Ю.Р. та сприянні директора наукової бібліотеки університету доц. Грипич  С.Н.