Надрукувати
30 червня на філологічному факультеті РДГУ відбулися онлайн-урочистості з нагоди завершення бакалаврату. Здобувачі різних курсів і викладачі зібралися разом, щоб привітати випускників денної та заочної форм навчання, які, попри всі труднощі воєнного часу, стали дипломованими фахівцями зі спеціальностей «Середня освіта» і «Філологія».
З вітальним словом до винуватців свята звернулася декан факультету професор Галина Ніколайчук, яка побажала випускникам професійної реалізації та запросила повертатися на рідний факультет у статусі здобувачів освітнього ступеня «Магістр». Галина Іванівна також виголосила прізвища студентів, які відзначені грамотами й подяками за активну участь у культурно-просвітницьких заходах і гідно презентували факультет на університетському рівні.
Теплими словами на адресу студентів випускного курсу, спогадами про їхнє нестандартне мислення й креативні підходи до навчання поділилися голови державних іспитових комісій – професор Наталія Романишина, доценти Наталія Волос і Алла Фрідріх. Зі щирими побажаннями щасливого майбутнього випускникам до своїх колег приєдналися всі присутні викладачі філологічного факультету. А Данілович Мирослава, староста групи У-41, випускниця освітньо-професійної програми 014 «Середня освіта (українська мова і література та історія)», і Сичевська Юлія, студентка групи ІМП-42, випускниця освітньо-професійної програми 014 «Середня освіта (англійська мова і література, психологія)», подякували своїм викладачам за роки натхненної праці.
Студдекан Дмитро Грицаюк і першокурсниця Златислава Гаврилюк як модератори зустрічі нагадали аудиторії, що ми всі маємо змогу мріяти й будувати плани завдяки Збройним Силам України. Студенти від імені всіх присутніх щиро подякували
викладачеві філологічного факультету Дмитрові Капелюху, який перебуває на фронті, а також наголосили, що мужність наших героїв зобов’язує і нас вчитися й працювати в Україні та задля України.
Зустріч пройшла в атмосфері надзвичайного тепла, доброзичливості й водночас патріотизму. Звуко- і відеорежисером свята традиційно виступив студент випускного курсу Артем Криштоф.
Отож, із Україною в серці, вірою в перемогу і вдячністю до наших захисників крокуємо в майбутнє!