Надрукувати

“AIESEC в Тернополі” шукає вмотивовану та рішучу молодь Рівного для участі в реалізації соціального проекту, що базується на одній із Цілей сталого розвитку ООН, на стажуваннях “Global Volunteer”. Мета проекту - створення стабільного та кращого майбутнього, завдяки посиленню співпраці між людьми.

Як міжнародні стажування відкривають нам світ різноманітності, створюють гармонійні відносини між різними культурними спільнотами та сприяють особистому і професійному розвитку?

Міжнародна молодіжна організація “AIESEC” відкриває перед учасниками волонтерських стажувань “Global Volunteer” безліч можливостей для самопізнання, навчання та збагачення досвідом.

Якщо ти працюєш над захистом планети, хочеш вплинути на боротьбу з бідністю, забезпечення якісної освіти, миру і кращого майбутнього для всіх людей та планети Земля, одночасно розвиваючи себе, волонтерські стажування від AIESEC - це саме та можливість, яку ти шукаєш! 

"Ми не можемо змінити минуле, але разом ми можемо побудувати краще майбутнє." - Барбара Мікалс 

Крім цього, участь у проекті дозволяє поширювати знання про Україну за кордоном та відкривати, міжнародним друзям, очі на реальну ситуацію в країні.

Відокремлений підрозділ ВМГО «АЙСЕК в Україні» у м. Тернопіль пропонує стажування у містах таких країн: Туреччина, Єгипет, Індія, Шрі-Ланка, Румунія, Польща, Португалія, Австрія, Туніс. 

Що входить у стажування “Global Volunteer”:

Умови участі у стажуванні:

Програма стажування Global Volunteer для тих, хто прагне:

Ти можеш обрати проект, що спрямований на розвиток будь-якої із цих 7-ми Цілей Сталого Розвитку: №3, №4, №5, №8, №14, №15, №17. Інформацію про Цілі Сталого Розвитку можна дізнатися за цим посиланням. (https://business.diia.gov.ua/handbook/sustainable-develo) 

З процесом подачі на стажування можна ознайомитися на сайті aiesec.ua. 

Зареєструватися на стажування можна за посиланням: http://surl.li/ljexl

Шість тижнів повного занурення у культуру іншої країни створюють незабутні спогади та єднають молодь з усього світу.

З деталями усіх національних проектів можна ознайомитися на сайті aiesec.ua та локальних за посиланням. А також слідкуй за нами в Instagram і Telegram та дізнавайся про ще більше можливостей саме для тебе! 

https://linktr.ee/aiesecinternopil2023?utm_source=linktree_profile_

Довідка:

Саміла Соломія

Координатор зв’язків з медіасектором

Відокремлений підрозділ ВМГО

«АЙСЕК в Україні» у м. Тернопіль

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.