Надрукувати

"АIESEC в Тернополі" шукає цілеспрямовану молодь, що прагне розвивати свої професійні навички у сферах: маркетинг, бізнес адміністрування, розвиток бізнесу, IT та інших, в межах програми "Global Talent"

Як отримати досвід роботи в міжнародній компанії та стати кращою версією себе?

Міжнародна молодіжна організація “AIESEC”, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням освітніх подій, відкриває перед учасниками професійних стажувань “Global Talent” безліч можливостей для професійного розвитку, навчання та збагачення досвідом у міжкультурному середовищі.

Якщо ти прагнеш ефективно розширити свої кар’єрні перспективи, покращити свої професійні та персональні навички,  здобути перевагу в роботодавців, розвиватися, навчаючись на практиці, тоді професійні стажування від AIESEC - це саме та можливість, яку ти шукаєш!

Адже як сказав колись Уоррен Баффет, один з найвідоміших мільярдерів у світі – «найкраща інвестиція, яку ви можете зробити, це інвестиція в себе».

Крім цього, участь у проекті дозволяє поширювати знання про Україну за кордоном та відкривати, міжнародним друзям та колегам, очі на реальну ситуацію в країні.

Відокремлений підрозділ ВМГО «АЙСЕК в Україні» у м. Тернопіль пропонує стажування у містах таких країнах: Єгипет, Індія, Туреччина, Румунія, Угорщина, Португалія, Тунісія

Що входить у стажування “Global Talent”:

Програма стажування Global Volunteer для тих, хто прагне:

Умови участі у стажуванні:

З процесом подачі на стажування можна ознайомитися на сайті aiesec.ua. Ти навіть не помітиш, наскільки швидко ти опинишся в омріяній країні стажування.

Зареєструватися на стажування можна за посиланням: http://surl.li/oojrf

З деталями усіх національних проектів можна ознайомитися на сайті aiesec.ua та локальних за посиланням http://surl.li/ljfnu. А також слідкуй за нами в Instagram і Telegram та дізнавайся про ще більше можливостей саме для тебе! 

Довідка:

Global Talent – це професійні оплачувані стажування від 2 до 18 місяців для молоді віком від 18 до 30 років, що дозволяють прокачати професійні навички та кар’єру в іноземному оточенні за кордоном.

Саміла Соломія

Координатор зв’язків з медіасектором

Відокремлений підрозділ ВМГО

«АЙСЕК в Україні» у м. Тернопіль

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.