Надрукувати

4-7 квітня 2019 року студент III курсу фізико-технологічного факультету спеціальності 015 «Професійна освіта. Охорона праці» Лагодюк Павло Степанович брав участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з нарисної геометрії та геометричного моделювання на ПЕОМ, що проходила на базі Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ» (на підставі наказу Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 р.).

Учасникам олімпіади з геометричного моделювання на ПЕОМ потрібно було на основі робочого кресленика деталі створити повну тривимірну модель вказаної деталі.

Норма представництва від навчального закладу - по одному учаснику на конкурс.

В конкурсі з геометричного моделювання на ПЕОМ брали участь студенти I-IV -х курсів.

Дозволялося користуватись графічними системами AutoCAD, Autodesk Inventor, SolidWorks, КОМПАС або іншими (у разі наявності інсталяційних пакетів).

За результатами участі в олімпіаді в конкурсі з геометричного моделювання на ПЕОМ Лагодюк Павло під керівництвом доцента кафедри технологічної освіти Фещука Юрія Вікторовича зайняв 1 місце та отримав диплом І ступеня.

Від спонсорів переможець олімпіади Лагодюк Павло отримав цінні подарунки, а Фещук Юрій Вікторович подяку за роботу в галузевій конкурсній комісії.

Вітаємо переможця олімпіади та його наставника!