Надрукувати

Стартував всеукраїнський конкурс серед студентів «Розумним Бути Модно». За перемогу в даному конкурсі передбачаються нагороди у вигляді гранів на оплату навчання. Запрошуємо студентів Рівненського державного гуманітарного університету (РДГУ) приєднатися до участі, поборотися за переможні місця та винагороди:

Учасникам и конкурсу можуть стати студенти всіх факультетів та курсів Рівненського державного гуманітарного університету, які навчаються на контрактній основі або за державним замовленням.

*Студенти державного замовлення в разі перемоги отримають гранти у вигляді стипендій, відповідно до оплати навчання на курсі.

Правила та вимоги конкурсу «Розумним Бути Модно»

Учасникам конкурсу пропонується написати науково-дослідне есе на задану тематику та по визначеним напрямкам здобуття освіти.

Головна тема для проведення дослідження:

«Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

До розгляду конкурсантам пропонується обрати самостійно предмет дослідження. На думку студента, обране питання має бути актуальним та розкривати головне питання по одному чи декільком напрямкам:

Дослідження має оформлюватися в електронному документі (.doc). Форма викладення довільна (есе). В роботі обов’язково мають бути присутні: чітке формулювання питання, конструктивні та підкріпленні аргументами пропозиції щодо способів покращення предмету дослідження, ємкий змістовний висновок.

Ідея конкурсу – надання студентам можливості виразити своє особисте ставлення до головного питання, його погляди та думки щодо покращень. Саме тому велика увага приділятиметься самостійності написання роботи:

З метою запобігання копіювання матеріалів з відкритих джерел, надіслані роботи будуть проходити перевірку унікальності. Рекомендовані значення унікальності та рерайтингу - >85%.

Ознайомитися більш детально з інформацію щодо правил написання, оформлення та змісту робіт - за посиланням.

Виконані роботи надсилаються для оцінювання на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., з поміткою у темі «На Конкурс».

Терміни проведення конкурсу:

Конкурс «Розумним Бути Модно» проводиться за ініціативи міжнародної компанії «Open Media Group» та за партнерської підтримки: