Надрукувати

У середу, 30 жовтня 2019 р., було завершено чергову благодійну акцію для вихованців Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини, ініційовану Волонтерським центром «Від серця до серця» у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу.

На кошти, зібрані студентами педагогічного факультету РДГУ, були закуплені фарби, пензлики, пластикові склянки для малювання, альбоми, пластилін, дитячі книги та солодощі. 30 жовтня майбутні вчителі початкових класів: Какава Валентина, Коцар Віта, Левіновська Оксана, Самойленко Дарія, Козлинець Марина та Максимчук Ольга провели майстер-клас ліплення з пластиліну, а також цікаві розваги для діток.

Ми – викладачі кафедри теорії і методики виховання – висловлюємо щиру подяку студентам, які долучилися до акції та їх батькам, які виховали добрих, чуйних, уважних дітей!

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у діяльності нашого Центру. Лише спільними зусиллями ми зможемо зігріти серця діток, подарувати частинку нашої душі і любові, яку вони так потребують.

Пам’ятаймо: чужих дітей не буває! Добро творити легко!