Надрукувати

Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії і методики виховання, науковий співробітник Регіонального комплексного Науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу РДГУ Гринькова Надія Михайлівна 5 грудня 2019 р. взяла участь у регіональних Палацівських читаннях «Палац вчора. Сьогодні. Завжди. Рух крізь роки», який був приурочений до 80-річчя Рівненського Палацу дітей та молоді.

У заході взяли участь працівники ПДМ, науковці з Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова, РДГУ, НУВГП, РОІППО, які представили Рівненський міський Палац дітей та молоді як інноваційний заклад позашкільної освіти нового типу, що докорінним чином впливає на розвиток позашкільної освіти як в Україні, так і за її межами.

У своїй доповіді і презентації доцент Н. М. Гринькова здійснила ретроспективний аналіз основних напрямів співпраці кафедри теорії і методики виховання РДГУ з Рівненським міським Палацом дітей та молоді, результатом якої стали наукові праці, конференції, нові технології ефективної організації позашкільного освітнього простору. Доповідачка окреслила перспективу партнерської співпраці кафедри теорії і методики виховання РДГУ та Рівненського міського Палацу дітей та молоді у межах діяльності Регіонального комплексного Науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу задля нових досягнень у справі виховання активного компетентного громадянина незалежної України.