Надрукувати

З 25 листопада по 10 грудня 2019 р. професори й викладачі кафедри теорії і методики виховання Рівненського державного гуманітарного університету, працівники Регіонального комплексного Науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу РДГУ провели у стінах університету традиційні заходи у межах Міжнародної акції «16 днів проти насилля».

Одним із завдань акції було привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, формування свідомості студентів щодо нетерпимого ставлення до насильства.

У дні проведення акції була активізована інформаційно-просвітницька робота, спрямована, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.

Міжнародна акція «16 днів проти гендерно обумовленого насилля» розпочалась з традиційної виставки студентських плакатів «Світ без насильства» на педагогічному факультеті РДГУ.