Надрукувати

5 травня 2021р. відбулася онлайн-конференція щодо реалізації права на академічну мобільність студентами РДГУ на базі Гуманітарно-Природничого університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) восени 2021. У конференції взяли участь студенти психолого-природничого, філологічного та педагогічного факультетів. Координаторка програми семестрового навчання в РДГУ Анастасія Кінащук та минулорічна випускниця програми Каріна Поліщук люб'язно поділилися зі студентами усіма деталями та перевагами реалізації програми. Ми щиро дякуємо за участь у конференції адміністрації художньо-педагогічного факультету на чолі з деканом Наталією Богданівною Дзюбишиною та заступником декана Оленою Петрівною Власюк та адміністрації психолого-природничого факультету на чолі із заступником декана Іриною Богданівною Левчук. Ваша підтримка для нас дуже важлива!

Нагадуємо про те, що набір триває до 29 травня, однак краще надіслати заявку раніше, щоби потрапити саме на ту спеціальність, за якою Ви бажаєте навчатися.

Шановні студенти, не зволікайте, надсилайте свої заявки або запитання на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Перелік спеціальностей дивіться тут https://www.ujd.edu.pl/uploads/article/zakadka-wykaz-kierunkow-studiow-88711366c7.pdf

Ми та наш ЗВО-партнер чекаємо на кожного з Вас!