Надрукувати

Стажуванняпедагогічних працівниківв Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis Universityза програмою підвищення кваліфікації «Дистанційна освіта:інноваційні методи та цифрові технології» (180 годин, 6 кредитів ECTS) 1 червня – 30 липня 2021 р.м. Новий Сонч, Польща http://wsb-nlu.edu.pl
Проходження стажування відбувається в дистанційній формі на базі інноваційної цифрової платформи CloudA – унікальній інноваційній розробціWyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University.
ПРОГРАМА СТАЖУВАННЯ
Модуль 1. Дистанційна освіта: досвід та перспективи. (30 год/1 кредит ECTS)1.1 Підготовка висококваліфікованих фахівців в ХХІ столітті: роль та можливості дистанційної освіти.1.2 Інноваційне лідерство Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University в дистанційній освіті: унікальні можливості інтегрованої ІТ-системиCloudA.1.3 Дистанційна освіта в цифрову епоху: погляд в майбутнє.
Модуль 2. Дистанційне навчання в дії. ІТ-система CloudA: комплексне обслуговування студента. (60 год/2 кредити ECTS)2.1 Розклад, навчальні плани та віртуальний журнал.2.2 Навчальні матеріали, завдання, тести, оцінка.2.3 Участь в інтерактивних заняттях і контакт з лекторами.2.4 Обробка платежів.2.5 Обробка дипломних робіт.2.6 Мобільний додаток для дистанційного навчання.
Модуль 3. Мультитрансляція. Використання передових досягнень цифрових технологій в дистанційній освіті. (30 год/1 кредит ECTS)3.1 Відмінність мультитрансляції від класичних форм дистанційного електронного навчання.3.2. Мультипередача класів (одночасна передача потоків даних, видимих учасникам в окремих вікнах).3.3 Участь у заняттях з будь-якої точки світу за допомогою будь-якого мобільного пристрою.
Модуль 4. Особливості роботи викладача на сучасній цифровій дистанційній платформі. (30 год/1 кредит ECTS)4.1 Розвиток техніко-інформаційних компетентностей, необхідних для роботи в цифрову епоху.4.2 Соціокультурні та мовні компетентності сучасного викладача.4.3 Набуття компетентностей та розвиток професійних здібностей педагогічних працівників за допомогою цифрових технологій.
Модуль 5. Дистанційна процедура вступу абітурієнта до університету. (30 год/1 кредит ECTS)5.1 Документи, необхідні для вступу в університет.5.2 Формування та подача заявок на вступ в дистанційній формі.5.3 Обробка заявок на вступ.
Заняття проходять в дистанційній формі.Всім, хто успішно пройде програму стажування, надається відповідний сертифікат про проходження стажування (180 годин, 6 кредитів ECTS).
Деталі щодо умов участі на сайті університету за посиланням:https://www.wsb-nlu.edu.pl/en/internship
Реєстрація на сайті університету за посиланням:https://wsb-nlu.clouda.edu.pl/WydarzeniaZapisy/Formularz/108
Термін подання заявок (реєстрації на програму) до 25 травня 2021  року.
Контакти та консультації:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..pl