Надрукувати

Презентуємо програму, за якою наша команда сімох учасниць буде реалізовувати освітній проєкт у восьми університетах України.

І етап (4 червня – 9 червня 2021р.): розповсюдження інформації про проєкт, міжнародні програми академічної мобільності, досвід колишніх учасників, координаторів тощо.

ІІ етап (9 червня – 16 червня 2021р.): анкетування двох груп студентів ЗВО-учасників проєкту. Деякі особливості щодо проведення нашого анкетування: опитувальники будуть розповсюджені серед двох груп студентів. Перша група: студенти, які вже завершили своє навчання за міжнародними програмами академічної мобільності у ЄС; друга група: студенти, які ніколи не брали участі у міжнародних програмах академічної мобільності у ЄС. Анкети уміщують п’ять складових: освітню, культурну, ціннісну, соціальну та емоційну, які дадуть змогу визначити, як міжнародні прогарми академічної мобільності вплинули або можуть вплинути на якість не лише освіти, а й ціннісного, емоційного та культурного сприйняття світу учасниками мобільності. Анкети будуть розміщені на Google-формах та стануть активними 9 червня, посилання на анкети шукайте у нашій групі у Facebook "Освіта у ЄС: Україна ближче до Європи!", а також на сайтах університетів-учасників та їхніх міжнародних відділів, а також у соцмережах університетів-учасників.

ІІІ етап (16 червня – 23 червня 2021р): опрацювання результатів анкетування, підготовка до проведення Міжнародного онлайн-форуму «Навчання у ЄС: пропозиції, за і проти, досвід», спікерами на якому будуть гості з України та Європи. Хто саме? Тримаємо інтригу для Вас, хоча вже дуже хочеться поділитися цієї інформацією, але усе по порядку!

IV і найбільш очікуваний нами етап (23 червня 2021р.): проведення Міжнародного онлайн-форуму «Навчання у ЄС: пропозиції, за і проти, досвід», на якому Ви дізнаєтесь про Ваші можливості участi у міжнародних програмах академічної мобільності у ЄС у Ваших університетах (куди йти, що робити та як функціонують програми – про все це Ви почуєте на форумі), а також зможете поспілкуватися з українськими та європейськими спікерами про навчання у ЄС, які радо поділяться з Вами своїм досвідом, запрошенням до співпраці та позитивними емоціями! Крім того, у кінці форуму усім учасникам буде запропоновано пройти ще одне анкетування (вже підсумкове, результати якого, ми впевнені, вразять усіх)! Онлайн-форум буде проведено на платформі Teams, усі координати зустрічі будуть опубліковані у групі у Facebook та на сайтах ЗВО-учасників та їхніх міжнародних відділів.

V етап (23 червня – 24 червня 2021р.): опрацювання результатів проведення форуму та анкетування.

VI етап (25 червня 2021р.): оприлюднення результатів реалізації проєкту.

За усіма новинами про наш проєкт слідкуйте у соцмережах Вашого університету та у нашій групі у Facebook https://www.facebook.com/groups/791670368017298/

А поки бажаємо нам успіху, хай усі добрі сили будуть на нашому боці і у нас все вдасться!