Надрукувати

У вівторок, 1 лютого, розпочалася та триватиме до 9 березня реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів.

Якщо учасники бажають скласти більше 5 предметів, вони зможуть зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість складання додаткових навчальних предметів відрізнятиметься залежно від того, чи є в сертифікаційних роботах завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю, адже такі завдання перевіряють екзаменатори.

Щоб додатково скласти одну з іноземних мов (англійську, німецьку, іспанську або французьку) у 2022 році потрібно буде сплатити 789 грн, вартість складання інших навчальних предметів (історія України, географія, фізика, хімія чи біологія) становитиме 354 грн.

Не пізніше 29 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, в яких буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року проходитиме з 23 травня до 17 червня. Тестування відбудуться за таким графіком:

Інформацію про результати основної сесії ЗНО з усіх навчальних предметів буде розміщено до 30 червня на інформаційних сторінках учасників тестування.

За матеріалами https://mon.gov.ua.

З переліком конкурсних предметів, творчих конкурсів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на конкурсні пропозиції на основі повної загальної середньої освіти у Рівненському державному університеті можна ознайомитись за посиланням
http://www.rshu.edu.ua/images/pk_rshu/vstup_2022/prav_2022_dod_04.pdf

З переліком спеціальностей, конкурсних пропозицій та вступних випробувань для прийому на перший (зі скороченим строком навчання), другий, третій (з нормативним строком здобуття вищої освіти) курс осіб, які здобули освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра, освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста (спеціаліста), освітній ступінь молодшого бакалавра (бакалавра, магістра) для здобуття освітнього ступеня бакалавра можна ознайомитись за посиланням 
http://www.rshu.edu.ua/images/pk_rshu/vstup_2022/prav_2022_dod_02.pdf