Надрукувати

31 травня та 1 червня 2022 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулись профорієнтаційні зустрічі в режимі Онлайн з випускниками Дубенського та Серненського фахових педагогічних коледжів. Зустрічі проведені за підтримки відповідального секретаря  приймальної комісії РДГУ доц. Левчука В.В. та директорів коледжів: Бабака В.П і Горкуненка П.П.     

В них взяли участь: заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету доц. Шалівська Ю.В., декан психолого-природничого факультету докт. психол. наук, проф. Павелків В.Р.; декан педагогічного факультету канд. пед. наук, проф. Сілков В.В. та заступник декана, канд. пед. наук, доц. Синьчук О.М.; канд. філол. наук, доц., заступник декана філологічного факультету Павлюк Н.П.; канд. техн. наук, доц., заступник декана факультету математики та інформатики Сінчук О.М.

Протягом онлайн-зустрічей випускники отримали змістовну інформацію про особливості вступу до університету у 2022 р., спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти за різними термінами навчання, можливість отримання подвійних дипломів (один з них у закордонному виші), організацію навчально-виховного процесу на представлених факультетах та перспективи професійної діяльності. 

Зустрічі були організовані в межах співпраці університету з базовими коледжами РДГУ: відповідальними за організацію: маркетингової діяльності (доц. Крет О.В), профорієнтаційної роботи (доц. Черніговець Т.І.); фахівцями з професійної орієнтації випускників: Дубенського педагогічного коледжу (Багнюк К.Р.)  і Сарненського педагогічного коледжу  (Шимко О.Ю.).