Надрукувати

20 лютого 2023 року, у день пам’яті Героїв Небесної Сотні та роковин початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, на художньо-педагогічному факультеті відбулось вшанування усіх загиблих у цій війні – Героїв України, Героїв Небесної Сотні.

В Україні немає жодної родини, сини чи доньки якої не стали б на захист Незалежності та територіальної цілісності нашої держави. Так, і в Рівненському державному гуманітарному університеті з кожної кафедри на захист рідної землі стали студенти та викладачі. І немає більшої утрати, коли гаснуть, наче зорі, їх життєві долі.

Студенти кафедри театральної режисури Діана Миколайчук, Павло Лабунін, Тимур Тюрін, Ілля Євдокімов під керівництвом заступника декана з виховної роботи , старшого викладача Тетяни Сокіл підготували зворушливі поетичні та музичні композиції.

Зі словами пам’яті до студентів та викладачів звернувся перший проректор університету, доктор психологічних наук, професор Павелків Роман Володимирович.

Присутні згадали та вшанували пам'ять мужніх, сміливих  синів художньо-педагогічного факультету, які долучились до небесного війська захисників України …

Олександр Храпаченко - Герой України, Герой Небесної Сотні, випускник кафедри театральної режисури

Роман Жук – Герой України, випускник кафедри хореографії

Віталій Костюк – Герой України, випускник кафедри хореографії

А також                                                            

Дмитро Дзюбишин – Герой України, випускник університету, син декана факультету Наталії Дзюбишиної

Світла пам’ять Загиблим Захисникам і Захисницям України з хоробрим серцем та вільною душею!

Герої не вмирають! Вони згори тримають небо над Україною!