Надрукувати
Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти імені проф. Т. І. Поніманської провела акцію доброчинності «Стань пікселем Перемоги!», метою якої був збір коштів для потреб ЗСУ. Захід відбувся у декілька етапів: зранку був розгорнутий благодійний ярмарок, на якому студентство представило безліч виробів, виготовлених власноруч. Кульмінацією став концерт, який завершився благодійним аукціоном.
На жаль, великі зібрання сьогодні є рідкістю. Тому з таким неймовірним ентузіазмом готувалися до цієї події студенти і викладачі! Прекрасно оформлена з патріотичною спрямованістю актова зала, бездоганний сценарій, талановите виконання студентами музичних і поетичних творів викликали неймовірні емоції у присутніх.
Проведення таких акцій є традиційним для кафедри. Відеопрезентація нагадала про заходи попередніх років, розчулило і відео про рідних (татусів, братів, чоловіків) наших студентів і викладачів, які виборюють Перемогу на фронті.
На аукціоні були представлені мистецькі вироби, виготовлені студентами – Лялька-українка «Гуцулка Ксеня» ручної роботи, Солодка карта України, Патріотична картина “Легенди хоробрості і незламності”, Піньята «Палаючий кремль» та ін.
Загалом було зібрано 57 541 грн.
Дякуємо кафедрам педагогічного факультету за зроблені внески!
Сьогоднішній захід став можливим завдяки його ініціаторам та організаторам – доцентам Наталії Маліновській, Ользі Козлюк, Ользі Шадюк, Олексію Юрчуку, старшому викладачу Галині Марчук.