Надрукувати

11-12 грудня 2023 року в м. Київ у межах діяльності в освітньому просторі України фонду the LEGO Foundation відбулася координаційна зустріч для представників закладів вищої та фахової передвищої педагогічної освіти, учасниками якої були викладачі кафедри педагогіки початкової, інклюзивної та вищої освіти проф. Гудовсек О. А. та доц. Боровець О. В., викладачі кафедри дошкільної педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти імені проф. Т.І. Поніманської доц.  Козлюк О. А. і ст. викл.  Шостак О. О. 

Упродовж двох насичених днів роботи заходу було презентовано основні напрями діяльності the LEGO Foundation в Україні, які реалізуються в межах Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки та the LEGO Foundation. Учасники ознайомилися з метою та особливостями реалізації проєктів the LEGO Foundation (зокрема, проєктів «Діяльнісний підхід у початковій школі», «Ігровий підхід у закладі дошкільної освіти») під час тренінгів, командної взаємодії, продуктивного спілкування та виконання різноманітних активностей.

Щира вдячність the LEGO Foundation та тренерам за нові знайомства, знання, вміння і  досвід, а колегам з інших ЗВО – за ефективну взаємодію та позитивні емоції. Спільна мета – оновлення системи освіти України, сприяння всебічному розвитку дитини, її умінь, необхідних для навчання упродовж життя, – об’єднала однодумців із різних куточків України і мотивувала до наступних активних дій у процесі підготовки сучасного компетентного педагога.