для здобувачів вищої освіти на 2020-2021 н.р.

№ з/п

Назва дисципліни

Викладач

Курс, семестр

Анотація в PDF

1

Література початку ХХІ: постаті і тексти

доц. Крупка М.А.

ІІ, 3

 

2

Тенденції сучасної української літератури

доц. Кирильчук О.М.

ІІ, 3

 

3

Літературна антропологія

проф. Захарчук І.В.

ІІІ, 5

 

4

Польська література

доц. Крупка М.А.

ІІІ, 5

 

5

Літературне краєзнавство

проф. Захарчук І.В.

ІІ, 3

 

6

Історична белетристика

доц. Кирильчук О.М.

ІІ, 3

 

7

Полікультурні виміри літератури в Україні

доц. Крупка М.А.

І, 2

 

8

Дискурс влади та насилля: літературний аспект

доц. Кирильчук О.М.

І, 2

 

9

Компаративні студії: формування літературного простору

доц. Кирильчук О.М.

ІІ, 3

 

 

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр 1 курсу на 2023-2024 н.р.

спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»


за\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть
кредитів

Анотація/силабус
в PDF

         1.          

Дизайн предметів інтер'єру

Симонович Н.В.

2

3,0

 

 2.          

Кулінарія

Дупак Н.В.

2

3,0

 

         3.          

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Герасименко О.А

2

3,0

 

         4.          

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Поліщук Н.В.

2

3,0

 

         5.          

Конструкторська та технологічна документація в проектно-технологічній діяльності учнів

Фещук Ю.В.

2

3,0

 

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр 2 курсу на 2023-2024н.р.

спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»

за\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть

кредитів

Анотація/ силабус

в PDF

         1.          

Основи підприємницької діяльності

Симонович Н.В.

3

3,0

 

 2.          

Креативні технології в трудовому навчанні та при вивченні технологій

Лісова С.В.

3

3,0

 

         3.          

Техніки декоративно-ужиткового мистецтва

Герасименко О.А.

3

3,0

 

         4.          

Краса і здоров’я людини

Лісова С.В.

3

3,0

 

         5.          

Ландшафтний дизайн

Фещук Ю.В.

3

3,0

 

         6.          

Дизайн сучасного одягу

Шурин О.І.

3

3,0

 

         7.          

Економіка та організація дерево- та металообробного промислового виробництва

Герасименко О.А.

3

3,0

 

         8.          

Економіка та організація швейного та харчового промислового виробництва

Поліщук Н.В.

3

3,0

 

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 2 курсу на 2023-2024 н.р.

спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»


За\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть
кредитів

Анотація/силабус
в PDF

         1.          

Основи ергономіки

Герасименко О.А.

3

4,0

 

         2.          

Основи виставкової діяльності

Симонович Н.В.

3

4,0

 

         3.          

Технологічна культура

Герасименко О.А.

4

3,0

 

         4.          

Народні промисли та ремесла

Герасименко О.А.

4

5,0

 

         5.          

Композиція та спецрисунок

Шурин О.І.

4

5,0

 

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 3 курсу на 2023-2024 н.р.

спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»

За\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть

кредитів

Анотація/ силабус

в PDF

         1.          

Імітаційне моделювання в технологіях

Фещук Ю.В.

5

3,0

 

         2.          

Обладнання швейного виробництва та його експлуатація

Поліщук Н.В.

5

3,0

 

         3.          

Основи ергономіки

Герасименко О.А.

5

4,0

 

         4.          

Основи виставкової діяльності

Симонович Н.В.

5

4,0

 

         5.          

Декоративно-прикладна творчість учнів

Шурин О.І.

5

5,0

 

         6.          

Науково-технічна творчість учнів 

Герасименко О.А.

5

5,0

 

         7.          

Технології декорування деревини

Герасименко О.А.

5

4,0

 

         8.          

Конструювання й моделювання одягу

Поліщук Н.В.

5

4,0

 

         9.          

Художня обробка матеріалів

Герасименко О.А.

6

4,0

 

       10.        

Технологія обробки одягу

Поліщук Н.В.

6

4,0

 

       11.        

Комп‘ютерний графічний дизайн

Фещук Ю.В.

6

3,0

 

       12.        

Дизайн і конфекціювання одягу й аксесуарів

Шурин О.І.

6

3,0

 

       13.        

Практикум з графічного дизайну

Герасименко О.А.

6

5,0

 

       14.        

Технологічне обладнання харчової промисловості та технологія приготування страв

Дупак Н.В.

6

5,0

 

       15.        

Етнічна культура українського народу

Герасименко О.А.

6

3,0

 

       16.        

Аудіо відео монтаж

Фещук Ю.В.

6

3,0

 

 Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 курсу на 2023-2024 н.р.

спеціальність 015 «Професійна освіта (Сфера обслуговування (готельно-ресторанна справа))»

За\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть

кредитів

Анотація/силабус

в PDF

         1.          

Сервісологія і сервісна діяльність

Симонович Н.В.

7

6,0

 

         2.          

Організація анімаційних послуг, дозвілля та виставкової діяльності

Герасименко О.А.

7

6,0

 

         3.          

Управління діяльністю закладів освіти та сфери обслуговування

Лісова С.В.

8

5,0

 

         4.          

Управління проєктами

Симонович Н.В.

8

5,0

 

         5.          

Інфраструктура готельно-ресторанного господарства

Шурин О.І.

8

5,0

 

         6.          

Методика застосування комп’ютерної техніки в професійній освіті

Фещук Ю.В.

8

5,0

 

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 курсу на 2023-2024н.р.

спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»

За\п

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

К-сть

кредитів

Анотація/силабус

в PDF

         1.          

Основи підприємницької діяльності з методикою навчання

Симонович Н.В.

7

4,0

 

         2.          

Основи економіки та менеджменту з методикою навчання

Симонович Н.В.

7

4,0

 

         3.          

Методика навчання графічного дизайну

Симонович Н.В.

7

4,0

 

         4.          

Методика навчання дизайну одягу та аксесуарів

Поліщук Н.В.

7

4,0

 

         5.          

Основи професіології

Шурин О.Н.

8

3

 

         6.          

Основи професіографії

Шурин О.Н.

8

3

 

         7.          

Новітні технології дерево-та металообробки

Герасименко О.А.

8

3,0

 

         8.          

Технічне моделювання та художнє оформлення одягу й аксесуарів

Поліщук Н.В.

8

3,0

 

Назва дисципліни

Викладач

Семестр

Кіл. кредитів

Робоча програма, силабус, анотація

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 р.н. спеціальності
015 «Професійна освіта. (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа)» на 2021/2022 н.р.

1

Іміджеві та PR-технології у готельно-ресторанному бізнесі

Поліщук Н.В.

3

5

2

Міжнародна готельна індустрія

Дупак Н.В.

3

3

3

Основи наукових досліджень

Лісова С.В.

5

3

4

Креативні технології в професійній освіті

Лісова С.В.

5

6

5

Дизайн предметів інтер’єру

Герасименко О.А.

5

4

6

Проектування і дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства

Герасименко О.А.

5

5

7

Інженерно-педагогічна творчість

Шурин О.І.

6

6

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 р.н. спеціальності
014 «Середня освіта. (Трудове навчання та технології)» на 2021/2022 н.р.

1

Основи композиції та кольорознавства

Герасименко О.А.

3

4

2

Композиція та спецрисунок

Шурин О.І.

3

4

3

Прикладна графіка

Герасименко О.А.

4

4

4

Обладнання швейного виробництва та його експлуатація

Гавриш В.С.

4

4

5

Основи дизайну

Герасименко О.А.

5

3

6

Основи підприємницької діяльності з методикою навчання

Симонович Н.В.

5, 6

7

7

Комп'ютерний графічний дизайн

Фещук Ю.В.

6

3

8

Методика навчання дизайну одягу та аксесуарів

Поліщук Н.В.

7

4

9

Методика навчання графічного дизайну

Симонович Н.В.

7

4

10

Декоративно-прикладна творчість учнів

Шурин О.І.

7

5,5

11

Науково-технічна творчість учнів

Герасименко О.А.

7

5,5

12

Прикладна графіка

Герасименко О.А.

8

3

13

Основи ергономіки

Герасименко О.А.

8

3

14

Декоративний розпис

Герасименко О.А.

8

3

15

Технологічне обладнання харчової промисловості та технологія приготування страв

Дупак Н.В.

8

3

16

Методика застосування комп‘ютерної техніки в технологічній освіті

Фещук Ю.В.

8

3

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр спеціальності
014 «Середня освіта. (Трудове навчання та технології)» на 2021/2022 н.р.

1

Кулінарія

Дупак Н.В.

2

3

2

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Поліщук Н.В.

2

3

3

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Герасименко О.А.

2

3

4

Техніки декоративно-ужиткового мистецтва

Шурин О.І.

3

3

5

Ландшафтний дизайн

Фещук Ю.В.

3

3

6

Краса і здоров’я людини

Лісова С.В.

3

3

7

Дизайн сучасного одягу

Шурин О.І.

3

3

8

Технології технічного обслуговування та ремонту швейного та харчового промислового обладнання

Гавриш В.С.

3

3

9

Технології технічного обслуговування та ремонту дерево-та металообробного промислового обладнання

Гавриш В.С.

3

3

10

Економіка та організація промислового виробництва (за фахом)

Герасименко О.А.

3

3

11

Економіка та організація промислового виробництва (за фахом)

Поліщук Н.В.

3

3

 

Back to top