Дем´янюк Оксана Іванівна - старший викладач  кафедри хорового диригування, художній керівник жіночого вокального ансамблю «Сопрано»

Дем’янюк Оксана Іванівна  - старший викладач кафедри хорового диригування Інституту мистецтв РДГУ. Закінчила  Працює на кафедрі з 2001 року.

У 2005 році створила на кафедрі чоловічий вокальний гурт «Козацька слава»,  який  у 2007 році  брав участь у звіті майстрів мистецтв Рівненщини в Національному палаці «Україна» м. Київ.

У 2009 році організувала жіночий вокальний ансамбль «Сопрано», який є  активним учасником  мистецьких  заходів, презентацій,  творчих вечорів.

Студенти класу вокалу О.І. Дем`янюк беруть участь у концертах кафедри і університету, виступають з сольними програмами. На кафедрі О.І. Дем’янюк викладає дисципліни: «постановка голосу», «вокальний ансамбль», «диригування», «методика постановки голосу», «вокал». Вокальний ансамбль  «Сопрано»  долучився до мистецьких проектів Рівненської обласної філармонії, зокрема виконання «Stabat Mater» Дж. Перголезі та ін. Коло наукових та творчих зацікавлень зосереджено на вокальному виконавстві, його історії та методології.

Back to top