Рівненський державний гуманітарний університет отримав доступ до курсів платформи Coursera для підтримки наших викладачів та студентів на період карантину

4262 курси стали доступними для навчання наших студентів на період карантину безкоштовно з різних галузей знань для всіх спеціальностей. Для організації роботи запропоновано Посібник адміністратора, в якому пояснюються всі функції адміністратора платформи.

Адміністратори призначені на кожному факультеті і будуть додані в систему, тож студенти отримають доступ до всіх курсів, якими вони цікавляться і які передбачені у навчальних планах на цей семестр.

Після реєстрації студента на сайті www.coursera.org та запрошення його на курси адміністратором факультету, кожен може обрати як рекомендовані для вивчення курси, так і курси за власним вибором. З кожного курсу ведеться детальна статистика активності та успішності проходження курсу. Результати навчання будуть зараховані до рейтингу студентів із дисциплін (залежно від обсягів курсів та їх змістовного наповнення).

Для студентів надано посібник, у якому пояснюється особливості реєстрації, запису на курс та його проходження.

Крім того, доступний Довідковий центр для студентів на самій платформі. І адміністратори, і студенти отримають підтримку в чаті 24/7 від персоналу служби підтримки платформи Coursera, що знаходиться у відповідному довідковому центрі.

Усім доброго здоров’я і успішного навчання!

Back to top