кандидат педагогічних наук, доцент

У 2010 році з відзнакою закінчив Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання». Отримав диплом магістра з відзнакою та здобув кваліфікацію “Викладач загальнотехнічних дисциплін у вищих навчальних закладах, вчитель трудового навчання, креслення, безпеки життєдіяльності та основ інформатики”. 

У 2010-2011 роках працював викладачем спеціальних дисциплін («Технологія зварювальних робіт», «Матеріалознавство») у Рівненському професійному ліцеї (м.Рівне).

З 2011 року до сьогодні працював на посадах викладача, старшого викладача, доцента та завідувача кафедри загальнотехнічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки.

З 2014 року є членом Всеукраїнської асоціації наукових і практичних працівників технологічної освіти.

2016 рік – захистив кандидатську дисертацію на тему «Методика навчання охорони праці майбутніх вчителів технологій» зі спеціальності 13.00.02 «теорія і методика навчання технологій» (науковий керівник – проф. М.М. Козяр) (Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова).

2017 рік – голова екзаменаційної комісії (спеціальність «Технологічна освіта») Володимир-Волинського педагогічного коледжу.

2017–2019 роки –  голова ради молодих вчених Рівненського державного гуманітарного університету.

2018 рік –та гарант освітньої програми «Професійна освіта (Охорона праці)».

2019 рік – стажування в університеті імені Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща) та Люблінському науково-технологічному парку (м. Люблін, Польща). Курс: "Edukacija i nauka bez granic".

2020 рік – завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки

2020 рік – голова наукового товариства Рівненського державного гуманітарного університету.

Викладає наступні дисципліни: «Технічні вимірювання», «Основи прогнозування виробничих ризиків», «Стандартизація та управління якістю»,  «Різання матеріалів, верстати та інструменти», «Виробництво та обробка конструкційних матеріалів», «Деталі машин», «Основи охорони праці», «Цивільний захист».

Автор понад 50 наукових та методичних публікацій, учасник всеукраїнських та міжнародних конференцій.

Наукові інтереси: інноваційні технології загальнотехнічної підготовки здобувачів вищої освіти, удосконалення викладання працеохоронних та безпекознавчих дисциплін, діджиталізація освітнього середовища, енергоефективність та енергозбереження.

Back to top