4 КВІТНЯ 2019 р. у Рівненському державному гуманітарному університеті було проведено засідання спеціалізованої вченої ради Д 47.053.01, на якому відбувся публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук ЮРЧУКА ОЛЕКСІЯ ІВАНОВИЧА «Педагогічні умови підготовки майбутніх вихователів до здійснення рухового режиму в дошкільних навчальних закладах» за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

Науковий керівник:

доктор педагогічних наук, професор ПЕЛЕХ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи, професор кафедри загальної і соціальної педагогіки та управління освітою Рівненського державного гуманітарного університету.

Офіційні опоненти:

ЗДАНЕВИЧ Л В. д. пед. н., професор (Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія),

КУРТОВА Г. Ю. к. пед. н., доцент (Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка)

 

Щиро вітаємо старшого викладача кафедри педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Поніманської Т.І. Олексія Івановича Юрчука та наукового керівника д.пед.н., проф., проректора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Юрія Володимировича Пелеха з успішним захистом та бажаємо подальших наукових успіхів!

Back to top