15-17 квітня 2019 року, на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта», в якому взяли участь 128 студентів з 22 провідних закладів вищої освіти України.

Учасникам олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта» пропонувалися завдання, які складені з урахуванням досягнень в освітній галузі «Технології», їх розв’язання вимагало не лише знання програмового навчального матеріалу, а й опори на загально-наукову та професійно-практичну підготовку майбутнього вчителя трудового навчання та технологій.

З метою виявлення рівня теоретичної і практичної компетентності майбутніх учителів трудового навчання, у програму олімпіади були включені такі етапи конкурсу:

  • тестування з професійно-орієнтованих дисциплін;
  • проведення фрагментів уроків;
  • захист творчих проектів.

Приємно відзначити, що цього року заслужене ІІІ місце отримав студент ІV курсу РДГУ Козюбчик Даниїл Володимирович (група ТПІ-41), а команда РДГУ відзначена грамотою за високий методичний рівень проведення фрагментів уроків.

Також за підготовку студентів до олімпіади були відзначені подяками викладачі кафедри «Технологічної освіти» доц. Симонович Н.В. та доц. Герасименко О.А., а за сприяння та підтримку у підготовці команди висловлена подяка ректору РДГУ проф. Постоловському Р.М.

Вручення нагороди та цінного приза

 

 

 Призер та керівник

Реєстрація учасників

Олімпіада тести

Захист проекту

Дозвілля учасників

Роздаткові матеріали учасникам

Учасники олімпіади

Back to top