18 квітня 2019 року було завершено чергову благодійну акцію «Великодній кошик», ініційовану Волонтерським центром «Від серця до серця» у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу, який функціонує при кафедрі теорії і методики виховання РДГУ (керівник Центру – проф. Петренко Оксана Борисівна).

До збору коштів та подарунків активно долучилися студенти і викладачі педагогічного факультету: працівники кафедри теорії і методики виховання, доцент кафедри теорії і методик початкової освіти Шевчук Т. Б., студенти груп ПП-21 та ПІ-21, студенти 1 курсу магістратури денної форми навчання, студенти заочної форми навчання – група 1 курсу магістратури перехресного навчання (староста – Голощук Валентина) та студенти-випускники 2-го курсу магістратури (староста – Палій Олена). Усього було зібрано майже 5 тис. грн., іграшки, книги.

На частину зібраних коштів було закуплено солодощі, фрукти, подарунки, книги, які було передано вихованцям Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини. Крім того, було зроблено благодійний внесок на будівництво спортивного майданчика для діток цього закладу.

У межах благодійної акції слухачки сертифікаційних курсів за напрямом «Анімаційна діяльність» (Бабяр Алла, Галушко Діана), що функціонують при кафедрі теорії і методики виховання РДГУ, підготували та провели спільно зі студентами 2 курсу педагогічного факультету (Какава Валентина, Підганюк Олена, Коцар Віта, Білотіл Вікторія та Слободенюк Іванна) ігри та розваги для вихованців Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Доценти кафедри теорії і методики виховання Гринькова Н. М., Стельмашук Ж. Г. разом зі студентами створили дітям святковий настрій та подарували їм незабутні хвилини душевного спілкування напередодні Великодня.

Велика вдячність усім, хто долучився і допоміг створити свято діткам!

Запрошуємо усіх небайдужих долучатися до діяльності волонтерського центру «Від серця до серця» (Кафедра теорії і методики виховання РДГУ).

Пам’ятаймо: разом цей світ можна зробити хоч трішки добрішим і кращим! Ми відкриті до співпраці і чекаємо на Вас! Лише спільними зусиллями ми зможемо зігріти серця діток, подарувати частинку нашої душі і любові, якої вони так потребують!

Добро творити легко!

Back to top