24 квітня 2019 року у лісовому масиві поблизу смт Оржів професорсько-викладацьким складом кафедри теорії і методики фізичного виховання було проведено традиційний День здоров`я «Туристичний гандикап», у якому взяли участь студенти усіх курсів спеціальностей 017 «Фізична культура і спорт», 014 «Середня освіта (Фізичне виховання)», 6.010203 «Здоров’я людини» та 6.010201 «Фізичне виховання».

Гандикап проходив у формі особистісно-командних змагань з наступних видів: спортивне орієнтування,: «Смуга перешкод», «Водний слалом», «Фігурне водіння велосипеда». Студенти мали змогу спробувати свої сили у різних видах спортивного туризму та орієнтування. Родзинкою, що створила настрій та позитивні емоції, була запальна зумба, яку для всіх бажаючих провела Ірина Давидюк, старший викладач  кафедри теорії і методики фізичного виховання РДГУ.

Переможцями та призерами туристичного гандикапу стали: Янок Наталія, Драчук Валентин,  Лисюк Андрій, Ліферчук Ярослав, Миронюк Валерія, Ничипорук Роман, Панченко Вадим, Польовий Олександр, Мачелюк Яна, Челик Назарій, Логощук Ілля та інші. Всі призери отримали нагороди та призи від організаторів заходу.

Back to top