Психолого-природничий факультет РДГУ спільно з факультетом психології та соціології СНУ ім. Лесі Українки провели Х "Фестиваль практичної психології на Світязі", який відбувся на базі спортивно-оздоровчого табору "Гарт" 10-12 травня 2019 року.

Фестиваль спрямований на розвиток інноваційних технологій у сфері психології та психотерапії, формування особистих і професійних якостей, освоєння нових технологій та методів психологічних практик, розкриття психологічного потенціалу особистості, самопізнання.

На фестивалі були презентовані авторські тренінги, майстер-класи, ворк-шопи провідних спеціалістів у сфері сучасної психології та психотерапії за напрямками: сімейна системна терапія, психотерапія, арт-терапія, тілесно-орієнтована психотерапія, трансакційний аналіз, психоаналіз, мандалотерапія, глинотерапія, казкотерапія, піскова терапія, музична психотерапія, ігротерапія, техніки особистісного зростання, психологічне консультування, організаційне консультування, психологічна експертиза, стрес-менеджмент, конфлікти та їх модерація, НЛП тощо.

Простір фестивалю було поєднано навчально-практичною діяльністю та ресурсним дозвіллям: учасники мали можливість відвідати вечірні студії, квести, психологічно-дозвіллєві (музичні, театральні, танцювальні, художньо-образотворчі) проекти, трансформаційні психологічні ігри тощо.

У рамках фестивалю впродовж трьох днів відбувалися: тренінги, майстер-класи, ворк-шопи – з метою ознайомлення різних напрямків сучасної психології та психотерапії, особистого та професійного розвитку учасників, удосконалення та набуття знань у сфері практичної психології, встановлення ділових та дружніх контактів, обміну досвідом.

Психологічний фестиваль на Світязі – ресурс для саморозвитку!

Back to top