У спортивному залі університету 15 травня відбувся Чемпіонат РДГУ з баскетболу 3х3, участь у якому взяло 7 команд, серед яких була і команда викладачів фізико-технологічного факультету.

За результатами змагань третє місце виборола команда викладачів ФТФ, яка у боротьбі за бронзові нагороди виявилася сильнішою за студентів факультету математики та інформатики. Досить драматичним вийшов фінальний матч у якому зустрілися фаворити змагань – команда педагогічного факультету та жіноча команда, яка була укомплектована майстрами спорту з баскетболу. Напруга тривала до останньої секунди матчу і все ж таки фізичні кондиції чоловіків взяли верх над майстерністю та досвідом слабкої статі, вони святкували перемогу з рахунком 11-10.

За підсумками змагань їх учасники були удостоєні індивідуальними нагородами, а саме: кращим гравцем серед чоловіків було визнано – Гаврилюка Артема (Педагогічний факультет), Дарина Завертайло (Педагогічний факультет) була удостоєна такою ж нагородою, у конкурсі «снайперів» перемогу святкував дует студентів педагогічного факультету – Лещик Юрій та Гаврилюк Артем.

Командні підсумки змагань

  1. BasketBall-Cyti (Педагогічний факультет)
  2. РЗФ (Жіноча збірна)
  3. Викладачі (Фізико-технологічний факультет)
  4. Карате пацан (Факультет математики та інформатики)
  5. Реабілітологи (Психолого-природничий факультет)
  6. Ф-11 (Педагогічний факультет)
  7. Бондюелькі (Педагогіний факультет) 

Даний спортивний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри теорії і методики фізичного виховання під безпосереднім керівництвом старшого викладача Кашуби Анатолія Анатолійовича та фінансової підтримки ГО «СОМ-ЦЕНТР» та Студентської ради РДГУ.

Back to top