04 червня 2019 р. на кафедрі теорії і методики виховання РДГУ були урочисто вручені перші 5 сертифікатів про завершення сертифікаційного курсу «Анімаційна діяльність» студенткам 1-го курсу магістратури педагогічного факультету. Сертифікаційний курс «Анімаційна діяльність» (90 год) спрямований на забезпечення теоретичними, професійними знаннями та практичними навичками щодо організації анімаційних послуг у різних типах дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Форми організації занять курсу: лекції, семінари-практикуми, тренінги, майстер-класи, квести, ігри та ін.

Декан педагогічного факультету професор Валерій Васильович Сілков, який свого часу підтримав ініціативу кафедри, вручив сертифікати І. Мариніній, А. Бабяр, Д. Галушко, О. Козік, І. Шандрук, побажав студенткам професійної реалізації.

З найкращими побажаннями та запрошенням до співпраці до слухачок курсів звернулися завідувач кафедри теорії і методики виховання д. пед. н., професор Петренко О. Б., к. пед. н., доцент кафедри теорії і методики виховання РДГУ Стельмашук Ж.Г., к. пед. н., доцент, доцент кафедри теорії і методики виховання РДГУ Баліка Л. М.

Зауважимо, що слухачки сертифікованих курсів вже мають певний досвід аніматорської діяльності, працюють аніматорами (О. Козік, І. Мариніна, А. Бабяр, І. Шандрук ), ведучими (Д. Галушко).

Наступний набір слухачів сертифікатних курсів «Анімаційна діяльність» на кафедрі теорії і методики виховання РДГУ заплановано з вересня 2019 року. Запрошуємо на навчання! Зробимо життя дітей яскравим і цікавим!!!

Back to top