У межах укладеної угоди про спрівробітництво вже другий рік поспіль Центр міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами РДГУ співпрацює  із Центром іноземних мов (Університет Економіки у м.Бидгощ, Республіка Польща), офіційне представницво якого знаходиться у м. Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

У результаті налагодженого партнерства більше 30 викладачів РДГУ вже отримали свої сертифікати про знання польської мови на рівні В2. Однак ми не зупиняємося на досягнутому та пропонуємо усім охочим складати іспит на рівень В2 не лише з польської, а й з англійської, німецької та французької мов. Запрошуємо до співпраці усіх викладачів РДГУ та західного регіону України.

Принагідно інформуємо Вас про те, що сертифікати про знання іноземної мови - безстрокові, визнані у всьому світі та МОН України. До того ж, вартість складання іспиту з іноземної мови була знижена до 30 євро у зв'язку з надійним партнерством РДГУ та нашою сумлінною роботою. 

За більш детальною інформацією звертайтесь до Центру міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами РДГУ: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 12, РДГУ, 38 каб., моб.тел. +380 68 959 88 76; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Back to top