У суботу, 8 червня 2019р., було завершено  чергову благодійну акцію для вихованців Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини, ініційовану Волонтерським центром «Від серця до серця» у межах діяльності Регіонального комплексного науково-методичного центру інноваційних технологій освітнього процесу (Директор Центру Р– доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії і методики виховання РДГУ  Петренко Оксана Борисівна).

Ще у квітні студентами педагогічного факультету були зібрані кошти на виготовлення дитячого автобуса на спортивний майданчик будинку дитини, а 8 червня  2019 р. майбутні вчителі початкових класів  Какава Валентина, Підганюк Олена (ПІ-21) та майбутній логопед  Наталія Потер його розфарбували, перетворивши у «веселий автобус» для діток, який даруватиме їм багато позитивних емоцій, радості, дитячого щастя.  

Ми, викладачі кафедри теорії і методики виховання РДГУ, щиро радіємо, що наші студенти  є добрими, щирими, милосердними та чуйними  людьми.

Висловлюємо щиру подяку батькам студентів педагогічного факультету РДГУ, які долучилися до акції,  за виховання дітей, які є взірцем і прикладом для наслідування!

Запрошуємо усіх небайдужих долучатися до діяльності нашого волонтерського центру. Завдяки кожному з нас щасливішою може стати хоча б одна дитина, обділена батьківською теплотою, увагою та любов’ю!

Разом  ми зможемо цей світ зробити хоч трішечки добрішим і кращим!

Back to top