Вступ до ЗВО, навчання, адаптація до нових умов, це завжди щось тривожне, складне на перший погляд, в Рівненському державному гуманітарному університеті прагнемо щоб кожен студент почувався легко, невимушено та активно. Центр «Студентська соціальна служба» спільно з рівненською обласною універсальною бібліотекою, пропонуємо для студентів з інвалідністю безкоштовні екскурсії вулицями м.Рівне.

Це незамінне,цікаве спілкування та багато нового!!!!!!

Жовтневий екскурсійний сезон: вул. Словацького та вул. С. Петлюри

Перша екскурсія пройде вул. Словацького. Старожили міста добре пам’ятають будинок, який колись належав шанованій родині лікарів і благодійників Прохорових. А лікарів було два – батько і син. В обох були однакові імена і по-батькові – Микола Миколайович. Обидва користувалися неабияким авторитетом у рівнян. Обидва прислужилися місту своєю добропорядністю і професіоналізмом.

А ще, вам розкажуть, історію вул. С. #Петлюри. Яскравим зразком одноповерхових житлових будинків, виконаного в стилі раннього класицизму до 1920 р. є дім лікаря Гайзенберга, що мав приватну практику ще з початку ХХ ст. У різні часи тут розміщувалися державні установи: #шпиталь, карний #референт, земельний відділ, #жандармерія, музей, відділ культури.

Хочете дізнатися більше? Чекаємо!

Звертатись ЦССС РДГУ, вул. Пластова 41, г. №5 каб.16

 

Back to top