7 грудня 2019 р. в РДГУ відбувся день відкритих дверей, на який прибули майбутні вступники з Рівненської та сусідніх областей. З інформації ведучої зустрічі доц. В. Тюски гості ознайомились з університетом, факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців з гуманітарних, педагогічних, природничих, економічних, мистецьких спеціальностей.

З виступів відповідального секретаря приймальної комісії доц. К. Джеджери та керівника з підготовки до вступу доц. В. Сяського учасники зустрічі дізнались про особливості вступної компанії 2020 р., можливості навчання на підготовчих курсах, їх значення для підготовки до складанні ЗНО та вплив на формування конкурсного балу.

Цікавою для присутніх була презентація різнопланового студентського життя, представлена головою студентської ради університету Олесею Онищук. Почуте і побачене переконало, що студентське життя в Рівненському державному гуманітарному університеті – це шлях до омріяної професії, який можна пройти з допомогою наполегливого навчання, наукових пошуків, творчих здобутків, участі у численних соціально значущих та рзважальних заходах і проєктах.

Back to top