Центр східноєвропейських студій Варшавського університету оголосив набір на XVII Східну зимову школу. У рамках школи відбудуться лекції, семінари, зустрічі та культурні заходи, які вестимуть міжнародні фахівці.

Заняття проходитимуть у Варшаві з 28 лютого до 14 березня 2020 р. Прийом заявок до школи триватиме до 12 січня 2020 р.

І. УМОВИ УЧАСТІ:
1. У школі можуть брати участь студенти останніх курсів гуманітарних спеціальностей, котрі пишуть магістерські (дипломні) роботи в галузі історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, етнологія, географія, право, економіка) та мають не більше 25 років.

2. Учасниками школи можуть бути студенти зі Східної та Центральної Європи, Прибалтики, Балкан, Росії, Центральної Азії та Кавказу, а також Польщі.

3. Кандидати повинні володіти польською мовою на рівні, достатньому для розуміння занять та участі в них.

4. Програма школи складається з лекцій, які читатимуть міжнародні фахівці з проблематики регіону, та семінарів (один семінар на вибір), на котрих кожен учасник школи прочитає реферат на тему своєї дипломної роботи. Програма включатиме теж візити до інституцій Варшави та участь у культурній програмі.

ІІ. СТИПЕНДІЇ:
1. Відібраним учасникам школи організатори оплатять проживання (готель, харчування, участь у лекціях і семінарах та додаткових заходах). Учасники можуть подати заявку на часткове покриття коштів доїзду (не стосується кандидатів із Польщі та країн ЄС, а також осіб, що навчаються в Польщі та країнах ЄС).

2. Заявку на відшкодування вартості доїзду необхідно долучити до документів кандидата.

ІІІ. ДОКУМЕНТИ:
1. Кандидати повинні надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.:
а) заповнений формуляр (можна завантажити тут);
б) мотиваційний лист разом із запропонованою темою реферату;
в) CV і фотографію;
г) рекомендації наукового керівника дипломної роботи;
ґ) підтвердження знання польської мови;
д) довідку з деканату, яка підтверджує, що кандидат навчається на останньому курсі магістратури;
е) заявку на відшкодування вартості перебування в школі.

2. Термін надсилання комплекту документів закінчується 12 січня 2020 р.

За деталями звертайтесь до Центру міжнародних відносин та роботи з іноземними студентами РДГУ

(РДГУ, вул. С.Бандери, 12, каб. 38, тел. + 380 68 959 88 76, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Back to top